B.L.B. FORUM

Velkommen til Forum. Skriv et indlæg her på siden ved at klikke på den blå knap. B.L.B. forbeholder sig ret til at slette annoncer samt indlæg der kan virke anstødene.

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Hans, d. 09-08-2008
Må en lille elmotor benyttes i søen?
Skrevet af martin ekander, d. 01-06-2008
tillykke med sandarten i nat din hund hehe
E-mail:
Skrevet af Søren Andersen, d. 27-05-2008
Haløj

Var lige en tur i åen i søndag, efter 2 kast kom der en lille gedde,på 2,1 kg. ud fra brinken og tog min wobler, lidt senere kunne jeg overliste en 3,5 kg. i den anden ende af åen, en super dejlig dag med masser af sol.
Skrevet af Henrik Kaae, d. 26-05-2008
Hej!!!
Var en tur ved søen i lørdags det blev en utrolig dejlig dag, jeg fik hurtigt nogen agnfisk og lage dem så ud havde lige taget en kop kaffe da mit flod i et hurtigt ryk gik under nu begynte adrenalinet at sparke igennem for kunne mærke da je tog stangen at der var fisk fik en pæn gedde på 3,5 kg som blev sat nænsomt ud igen fik 2 mindre gedder samme dag
E-mail:
Skrevet af Søren, d. 15-05-2008
Du må fiske alt det du vil, dog max 4 stænger med max 1 krog på hver og husk at Sandarten er fredet til dem 1. i 6.
Skrevet af Henrik Kaae, d. 14-05-2008
Hejsa !!!

Skulle også lige høre om der er bestemte tidspunkter man må fiske i nogen søer er der nemlig en rel der hedder 1 time før sol opgang til 1 time efter solnedgang er det også sådan i bygholm eller er det tilladt at fiske om natten

Mvh Henrik
E-mail:
Skrevet af Søren Andersen, d. 12-05-2008
Lige nu er det forholdsvis nemt og fange dem i den lave ende af søen "fladvandet".
Det er der hvor der er 2 store parkeringspladser ved noget markområde.
Klubben ser helst at man fanger dem i søen, hvilket er forståeligt, man kan jo overføre sygdom o.s.v. men der er ikke nogen der bliver sure hvis man fanger dem andre steder.

Venlig hilsen
Søren


E-mail:
Skrevet af Henrik Kaae, d. 12-05-2008
Hej Søren
Det lyder godt vil jo godt prøve noget andet end kysten og p&t søer, når man skal ha agnfisk hvor er det så bedst at få fat i dem henne ?
Mvh Henrik
E-mail:
Skrevet af Søren Andersen, d. 11-05-2008
Hej Henrik
Ja det er fint med et årskort til søen og det lovpligtige fisketegn.
Hvad angår andre gode steder, så er der masser af gode å-stykker og kyststrækninger, men er du ovre ved søen en dag, så er der med sikkerhed en mindst lige så glad lystfisker, som meget gerne vil dele gode fiskepladser med dig, så bare spørg løs, når du er der, alle medlemmer i klubben er altid så flinke og snaksagelige hehe.
E-mail:
Skrevet af Henrik Kaae, d. 09-05-2008
Hejsa jeg er en glad lystfisker som er flyttet til hornsyld og jeg har hørt så meget om bygholm sø så når jeg ikke er medlem af jeres forening er et årskort + alm fisketegn så nok til at fiske i jeres sø, og hvor er der ellers godt at fiske her i egnen mvh henrik
E-mail:
Skrevet af Lars Mogensen, d. 30-04-2008
Hej Henrik
Nej jeg vil da ikke holde jer væk det er altid rart med lidt konkurrence ;-) og vi ses da i morgen oppe på fladvandet med fluestangen.

Formanden.
Skrevet af Henrik , d. 30-04-2008
Du kan da prøve at holde os væk. Ses vi?
Skrevet af Lars Mogensen, d. 29-04-2008
Er der nogle der skal ud efter gedder d 1 maj selv om de lover et møg vejr ?
Formanden :-)
Skrevet af Hans S.Henriksen, d. 27-02-2008
Hej alle BLB`ere.
Lige nu sidder jeg på en camp på sydøen af New Zealand og kan se alle de flotte fisk der bliver fanget i søen,HERLIGT.En anden ting jeg også kan se det er at H.Falck endelig har lært at fange havørredder på kysten,det var da på tide,det er jo ikke så svært.!!! (Hej Henrik)
Vi har været hernede i 5 mdr i dag,har 4mdr igen af vores tur.Jeg har fisket på kysten på nordøen,med spinnestang,blå/hvid 21 gr.filur,fanget karahwei i hvert kast den ene dag,fisk på 50-70cm.Det blev sådan at alle røg tilbage i havet igen,det var for let selv for mig.
Har fisket et par søer på nordøen hvor det var regnbuer og nogle pæne brown-trout,de fleste på spin.
Nu er vi så på sydøen,de lokale siger at det bedste ørredfiskeri er hernede.Jeg har fisket i flere floder hvor fiskene har været sky,og det reneste vand.Jeg fangede ingenting,indtil en canadier fortalte hvad det var fiskene spiste.En larve spiser bladene og falder ned i vandet,jeg skulle bare bruge en grå faldskærmsflue,str.16-18 eller en Humpy flue samme str.Derefter fangede jeg en brown-trout på 58cm på en af de fluer.For mig en pæn fisk.
Jeg stod ude ved kysten fornylig i en bugt og ville gerne have min flue langt ud.Nu ligger landet sådan at jeg ikke pt.har set et "bombarda flåd" hernede,og mindes en god bog fra DK,hvor en mand lavede et flåd af en gulerod.Det gjorde jeg og fangede flere fisk på en klar chenille nymfe.Fedt.
Det skal så lige sige at efter 3-4timer så bliver flåddet LIDT blødt og sort.Men da vi så et par spækhuggere helt inde ved land den dag så var det hele bare ......
Det hele kan anbefales hernede,men som altid er der også minussider.De har her på sydøen Didymo (rock snot) i nogle vandløb,så alt grej skal rengøres efter hver tur,det er kedeligt for fiskeriet.
Men alt i alt så er det en stor oplevelse at se de store/små floder og alle de måder folk hernede bruger vandet og naturen på.
Det var et par linier herfra NZ.med ønsket om at I alle får et godt fiskeri hjemme i BLB.
Vi ses i juli.
Mange hilsener fra Hans.
E-mail:
Skrevet af Redaktionen, d. 23-02-2008
Lars - hvis du vil undgå et ubehageligt møde med
"Å-manden" så sørg for at have gyldigt B.L.B medlemskort med til åen;-) vi ses ved Karup Å.