Sidste Nyt !

Jeg beklager, at det igen, igen er gået galt med udsendelse af opkrævninger. Jeg har kigget på den forkerte kalender med frist for opdatering af data. I får derfor opkrævninger med en forkert periode (sidste års periode og sidste års data) og de der har skiftet bådplads har stadig det gamle nummer. Jeg skal endnu en gang beklage min fejl - den bliver forhåbentlig rettet til næste år (måske skal jeg have nye briller! 😎 ).
De medlemmer der har fået ny bådplads og ikke kan se at det fremgår af kundenummeret (0000000MxxxxBxx) bedes henvende sig til mig, helst på mail til kasserer@blbhorsens.dk.
 
Med venlig hilsen
Kassereren

Bestyrelses nyt

Jan Olsen, som har stået for havnen, er udtrådt af bestyrelsen pga. manglende tid. 

Terrasse Nyt 

så blev understellet færdig så der kunne lægges terrassebrædder på og nu er den første platform ud af 2 færdig med gulv og derefter skal der sider på .. en STOR tak til alle - sådan

Terrassen

så er starten på at lave understellet begyndt - se mere på siden "Friske foto"

Så kom dagen hvor der skulle bores huller - 
i alt 27 stk. så der kunne støbes beton så den ny terrasse kan blive skruet fast i næste weekend.
Der skal lyde en stor tak til alle som hjalp til. 

Horsens og Omegns Sportsfiskerforening
 
Så er de nye fiskekort til 2020-sæsonen klar. De ligger i åreskuret - HUSK at lægge tilbage efter endt fisketur.

En vellykket fastelavnsfest

på Kystens Perle med glade børn samt voksne. Der var kaffe, sodavand, fastelavsboller og pølser. Der var nogle børn med godt slag på tønden og kåring af kattekonge og en dronning.

Høj vandstand 
Der er høj vandstand i havnen - husk at kigge til din båd en af dagene, da der kan være meget vand i den samt tjek fortøjningen......og HUSK!  Ophaling af båden skal være tilendebragt senest lørdag den 29. februar . 

Terrassen
efter mange år står den nu for tur til at blive fornyet, så de gamle bænke- og bordpæle må op, så der kan blive lavet en ny flot terrasse. 

Første havørred på land

Jacob Wolff ville lige checke om der kunne fiskes i "åen" efter den megen regn. 
På en stang der var rigget til gedder og med 2 orm fundet på stedet fik han denne blanke havørred med løse skæl. Havørreden var 50 cm. lang og vejede 1.800 g.

Sand opsamlet fra sandfanget i åen.

Fint at dette sand ikke fortsætter ned i søen men i stedet bliver kørt væk.