B.L.B. FORUM

Velkommen til Forum. Skriv et indlæg her på siden ved at klikke på den blå knap. B.L.B. forbeholder sig ret til at slette annoncer samt indlæg der kan virke anstødene.

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Henning Nielsen, d. 02-08-2022
Flot arbejde af bestyrelsen med at få godkendt at der blev udsat 17000 åleyngel ud i søen, flot arbejde.
E-mail:
Skrevet af Bestyrelsen , d. 21-07-2022
Hej Karl Erik
Tak for din kritik af bestyrelsens beslutning. Den er modtaget med respekt. Det er en enig bestyrelse der har valgt at aflyse årets planlagte put and Take tur i efteråret. Dette er naturligvis ført til referat men vi vil gerne begrunde beslutningen her som svar på din kritik.
Put and Take turen i foråret til Tusågaard blev arrangeret efter tidligere principper med bus og morgenmad. Bestyrelsen havde arrangeret at ejeren åbnede kiosken og solgte mad på stedet. Derudover havde vi arrangeret en guide der kunne komme med gode råd ved søen.
Tilmeldingerne svigtede desværre og vi stod med 4 tilmeldte medlemmer. Vi valgte at gennemføre turen for disse 4 og de bestyrelsesmedlemmer der kunne deltage, da vi ikke kunne aflyse den bookede bus.
Da put and Take arrangementerne er økonomisk tunge, skal udgiften kunne forsvares med stor tilslutning. Efterfølgende kan vi konstatere at tilslutningen til turene har været nedadgående i et par år.
Vi vælger at fjerne arrangementet i efteråret allerede nu. Som du beskriver kunne vi også vælge at indbyde og evt aflyse ugen før såfremt tilslutningen var for lille.
Bestyrelsen gider godt! Det er en motiveret og godt samarbejdende bestyrelse som trådte til i efteråret. Vi er godt hjulpet af mangeårige medlemmer og tidligere bestyrelsesmedlemmer og det er vi meget taknemmelige for.
Vi har taget en beslutning om nytænkning i dette tilfælde. Og næste år vil efterårs turen ikke gå til en put and take sø men blive afløst af en anden type tur. Som skrevet i opslaget imødekommer vi medlemmernes ønsker.
Med venlig hilsen
Bestyrelsen
Skrevet af Karl Erik Simmenæs, d. 21-07-2022
Så gjorde bestyrelsen det igen & igen aflyste p&t tur cirka 6 uger før den skulle være afviklet d 27-8 der har ikke været sidste tilmelding så kom med en god forklaring på det eller gider bestyrelsen ikke at at gøre et stykke arbejde det er så ringe så tænk jer meget om
E-mail:
Skrevet af Betyrelsen, d. 13-07-2022
Hej Jens
Det er korrekt at vandet i havneområdet er usædvanligt klart. Ude i søen er det dog en anden historie. Her opleves der en opblomstring af brun alger i år. Kommunen har været og tage prøver af dette.
Klart vand som i havnen og tilføjelse af næringsstoffer betyder opblomstring af grøde, hvilket har været opadgående de sidste par år.
Klart vand er desuden ikke godt for arter som f.eks Sandarten når søen ikke er dybere.
Så der er bestemt plads til forbedring af søens tilstand.
Skrevet af Jens Plesner Kristensen, d. 22-06-2022
På en gåtur søen rundt i går, hæftede jeg mig ved vandets klarhed. Det ser ud til at søen har det godt. Deles den opfattelse ?

VH Jens
E-mail:
Skrevet af Torben Ravn, d. 14-06-2022
Lige en lille Nilaborre fra Viktoriasøen 63kg
E-mail:
Skrevet af Peter Aalykke, d. 20-04-2022
Nyt bolværk i havnen på Bygholm Sø i Horsens. Godt og flot arbejde af de mange frivillige medlemmer
E-mail:
Skrevet af Peter Aalykke, d. 22-03-2022
Hej igen
Til orientering har jeg fået en ny bådplads, så mit opslag nedenfor er derfor ikke relevant mere. Ha' en fortsat' go dag / Peter
E-mail:
Skrevet af Henrik Falck, d. 14-03-2022
Hej Henning.
Der er ansøgt om åleudsætninger, og vi afventer svar.
Mvh Henrik
Skrevet af Peter Aalykke, d. 11-03-2022
Jeg er interesseret i at bytte bådplads i Bygholm Sø havn.
Min eksisterende plads er nr. 44, der ligger næsten lige nedenfor trappen fra Roklubben.
Jeg ønsker en plads mellem nr. 55 – 65 begge inkl. Hvis du er interesseret i at bytte plads til foråret, så ring gerne, så vi kan aftale nærmere. Med venlig hilsen Peter Aalykke – 2215 3133
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af henning nielsen, d. 03-03-2022
hej bestyrelse.
hvordan gik det med tilladelsen til åle udsætning i år.

mvh Henning
E-mail:
Skrevet af Peter Aalykke, d. 03-01-2022
Godt Nytår
Det har jo regnet en del efter nytåret, så vandstanden er steget over bolværket ved trappen ned fra klubhuset.

Tidligere stod vandstanden 40 cm. under det bolværk, og efter slusen er blevet fornyet er normalvandstanden steget 20 cm.

Det er ud til at niveaureguleringen ved slusen fungerer sådan, at vi skal være forberedt på, at vandstanden i hvert fald kan stige 20 cm - måske mere fra normalt niveau, der jo er 20 cm. højere end tidligere.
E-mail:
Skrevet af Michael Hansen , d. 07-12-2021
Hej Henning
Bestyrelsen holdte første møde i går aftes. Den tidligere bestyrelse havde en masse gode ideer og planer som de allerede havde arbejdet lidt på. Da nogle af dem omhandler huset får disse første prioritet da vi har en deadline i marts. Et andet stort projekt vi vil fortsætte er renovering af havnen. Udsætninger er med på dagsorden i januar hvor jeg regner med vi søger om undsætning af ål. Deadline for dette er 15 februar .
Vi skal naturligvis løbende vedligeholde og forbedre vilkårene for bl.a fiskeriet og herunder muligheden for at fiske fra land.
Tak for dit inlæg.
Uden indput og fællesskab bliver tingene sværere
God aften.
Michael Hansen
E-mail:
Skrevet af henning nielsen, d. 07-12-2021
har et spørgmål til den ny bestyrelse, forsætter i det store arbejde de andre gjorde, med bla at rydde lidt fiskepladser til fiskeri fra land, åleudsætning osv??.

mvh Henning medlem nr 861
E-mail:
Skrevet af Henrik Falck , d. 04-12-2021
Hej Alle.
Jeg skriver opslaget, som ny formand for BLB.
Først og fremmest, tak til den afgåede bestyrelse, for jeres store arbejde og engagement i, og for BLB.
I har udført mange store projekter, i jeres tid, omkring havnen, arrangementer og sidst men ikke mindst vores klubhus. Her kan nævnes renovering af køkken, nyt tag, terrasse udvidelse, kælder osv🙏.

Jeg vil gerne takke medlemmerne, for valget af mig, som formand. Den store tillid fra jer, vil jeg forsøge at leve op til.
Jeg gør det ikke alene, men sammen med Carsten Lund Nielsen, Lars Madsen, Jan Olsen, Mogens Hansen, Michael Hansen og Jens Olesen, samt suppleanterne Linda Mortensen og Sven Voigt.
Også stort cadeau til jer, for at stille op, og tage en tørn, for vores dejlige, og traditionsrige klub. Jeg ser frem til samarbejdet med jer, jeg ved at der venter lidt opgaver til os.

Med håbet om en fortsat god weekend.
Henrik Falck
Ps: Opslaget findes også, på vores Facebook side, under fællesskab.