B.L.B. FORUM

Velkommen til Forum. Skriv et indlæg her på siden ved at klikke på den blå knap. B.L.B. forbeholder sig ret til at slette annoncer samt indlæg der kan virke anstødene.

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Henning Nielsen, d. 14-11-2022
Ved ik lige hvad der skete, men prisen kom ikke med på båden. prisen er nedsat til 2000 kr .mvh henning.tlf 22464639
E-mail:
Skrevet af Henning Nielsen, d. 14-11-2022
Nedsat pris. Sælger min båd da mindre båd ønskes ,båden trænger til en gang maling, der medfølger anker og næsten nye årer, båden kan ses på plads nr 59.
Bådpladsen medfølger ikke. ved int kontakt Henning på 22464639.
E-mail:
Skrevet af Henning Nielsen, d. 29-10-2022
Sælger min båd da jeg ønsker en mindre, båden ligger på plads nr 59.bådpladsen medfølger ikke, der medfølger næsten nye åre. pris 3000 kr.ved int så kan jeg kontaktes på tlf nr 22464639
E-mail:
Skrevet af Henrik Falck , d. 27-10-2022
Hej Poul.
Bådpladser kan ikke købes, men der kan ansøges om bådplads hos havneformanden, hvis man er medlem.
Mvh Henrik Falck
Skrevet af Paul, d. 25-10-2022
Hej mine medfiskere! Jeg er interesseret i at købe en bådplads. Hvis nogen overvejer at sælge, kontakt mig.
E-mail:
Skrevet af Henning Nielsen, d. 02-08-2022
Flot arbejde af bestyrelsen med at få godkendt at der blev udsat 17000 åleyngel ud i søen, flot arbejde.
E-mail:
Skrevet af Bestyrelsen , d. 21-07-2022
Hej Karl Erik
Tak for din kritik af bestyrelsens beslutning. Den er modtaget med respekt. Det er en enig bestyrelse der har valgt at aflyse årets planlagte put and Take tur i efteråret. Dette er naturligvis ført til referat men vi vil gerne begrunde beslutningen her som svar på din kritik.
Put and Take turen i foråret til Tusågaard blev arrangeret efter tidligere principper med bus og morgenmad. Bestyrelsen havde arrangeret at ejeren åbnede kiosken og solgte mad på stedet. Derudover havde vi arrangeret en guide der kunne komme med gode råd ved søen.
Tilmeldingerne svigtede desværre og vi stod med 4 tilmeldte medlemmer. Vi valgte at gennemføre turen for disse 4 og de bestyrelsesmedlemmer der kunne deltage, da vi ikke kunne aflyse den bookede bus.
Da put and Take arrangementerne er økonomisk tunge, skal udgiften kunne forsvares med stor tilslutning. Efterfølgende kan vi konstatere at tilslutningen til turene har været nedadgående i et par år.
Vi vælger at fjerne arrangementet i efteråret allerede nu. Som du beskriver kunne vi også vælge at indbyde og evt aflyse ugen før såfremt tilslutningen var for lille.
Bestyrelsen gider godt! Det er en motiveret og godt samarbejdende bestyrelse som trådte til i efteråret. Vi er godt hjulpet af mangeårige medlemmer og tidligere bestyrelsesmedlemmer og det er vi meget taknemmelige for.
Vi har taget en beslutning om nytænkning i dette tilfælde. Og næste år vil efterårs turen ikke gå til en put and take sø men blive afløst af en anden type tur. Som skrevet i opslaget imødekommer vi medlemmernes ønsker.
Med venlig hilsen
Bestyrelsen
Skrevet af Karl Erik Simmenæs, d. 21-07-2022
Så gjorde bestyrelsen det igen & igen aflyste p&t tur cirka 6 uger før den skulle være afviklet d 27-8 der har ikke været sidste tilmelding så kom med en god forklaring på det eller gider bestyrelsen ikke at at gøre et stykke arbejde det er så ringe så tænk jer meget om
E-mail:
Skrevet af Betyrelsen, d. 13-07-2022
Hej Jens
Det er korrekt at vandet i havneområdet er usædvanligt klart. Ude i søen er det dog en anden historie. Her opleves der en opblomstring af brun alger i år. Kommunen har været og tage prøver af dette.
Klart vand som i havnen og tilføjelse af næringsstoffer betyder opblomstring af grøde, hvilket har været opadgående de sidste par år.
Klart vand er desuden ikke godt for arter som f.eks Sandarten når søen ikke er dybere.
Så der er bestemt plads til forbedring af søens tilstand.
Skrevet af Jens Plesner Kristensen, d. 22-06-2022
På en gåtur søen rundt i går, hæftede jeg mig ved vandets klarhed. Det ser ud til at søen har det godt. Deles den opfattelse ?

VH Jens
E-mail:
Skrevet af Torben Ravn, d. 14-06-2022
Lige en lille Nilaborre fra Viktoriasøen 63kg
E-mail:
Skrevet af Peter Aalykke, d. 20-04-2022
Nyt bolværk i havnen på Bygholm Sø i Horsens. Godt og flot arbejde af de mange frivillige medlemmer
E-mail:
Skrevet af Peter Aalykke, d. 22-03-2022
Hej igen
Til orientering har jeg fået en ny bådplads, så mit opslag nedenfor er derfor ikke relevant mere. Ha' en fortsat' go dag / Peter
E-mail:
Skrevet af Henrik Falck, d. 14-03-2022
Hej Henning.
Der er ansøgt om åleudsætninger, og vi afventer svar.
Mvh Henrik
Skrevet af Peter Aalykke, d. 11-03-2022
Jeg er interesseret i at bytte bådplads i Bygholm Sø havn.
Min eksisterende plads er nr. 44, der ligger næsten lige nedenfor trappen fra Roklubben.
Jeg ønsker en plads mellem nr. 55 – 65 begge inkl. Hvis du er interesseret i at bytte plads til foråret, så ring gerne, så vi kan aftale nærmere. Med venlig hilsen Peter Aalykke – 2215 3133
E-mail:
Hjemmeside: