B.L.B. FORUM

Velkommen til Forum. Skriv et indlæg her på siden ved at klikke på den blå knap. B.L.B. forbeholder sig ret til at slette annoncer samt indlæg der kan virke anstødene.

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Henning Nielsen, d. 02-06-2019
Lige et godt råd, vent lidt med at fiske i fladvandet, der er fyldt med brasener, der er så mange at de render ind i linerne konstant.
E-mail:
Skrevet af Jens Hasen, d. 25-05-2019
Vi var en flok gutter nede og fiske, fantastisk sted, vi kommer helt sikkert tilbage, Bygholm er også flot i naturen må man sige!
E-mail:
Skrevet af Jacob, d. 01-05-2019
Hej alle medfiskere håber virkelig i vil passe på vores gedder da flere er rigtig medtaget efter leg næsten alle vi har fået idag har rigtig mange skader
Så behandel den nænsomt
Mange fiske hilsen
Jacob wolff
E-mail:
Skrevet af preben, d. 20-12-2018
til Alen er bare at ta en tur rundt om søen så finder man en god plads
God jul samt nytår
E-mail:
Skrevet af Alen, d. 20-12-2018
Til Preben!
Jeg er en fisker hvilke passer på natur og forstå reglerne! Kan du evt sender en email til mig om bedste pladser til overnatning og god syn til vand! Samt god plads hvor er mest ro og ikke så mange mennesker hvilke løber/cykler/skrammer osv! På forånd tak! God jul samt nytår til dig og din familie!
E-mail:
Skrevet af preben, d. 19-12-2018
til Alen til Alen ja med go ro og orden og ikke på stie samt Afbrænding af bål, beskadigelse af træer og buske samt henkastning af affald

E-mail:
Skrevet af Alen, d. 18-12-2018
Hej alle...er overnatning ved sø tilladt i bivvy/telt hvis jeg fisker efter karper?
E-mail:
Skrevet af Keld, d. 15-10-2018
Stemningsbillede
E-mail:
Skrevet af Henning nielsen, d. 25-08-2018
Er der nogen der får fanget nogle ål, syntes vi oplever at de er stoppet fuldstændigt med at bide, men måske jeg tager fejl, har både prøvet i fladvandet og helt nede foran, intet andet en brasener der bider.
E-mail:
Skrevet af preben, d. 05-08-2018
til Henning plejer at afliver dem der er nok i søen af dem og er ikke lige frem en spise fisk
E-mail:
Skrevet af Henning Nielsen., d. 05-08-2018
Hej alle,har den seneste tid fanget 1-2 brasener pr tur på ålefiskeri, hvad gør i andre ved dem, det virker til at der er kommet rigtig mange af dem igen, så sætter i dem ud igen eller afliver i dem. Mvh Henning
E-mail:
Skrevet af Troels Katholm, d. 20-07-2018
Hejsa.

Er der nogen der ligger inde med noget ekspertviden omkring reparation af en træbåd? Jeg har brug for lidt råd og vejledning. Kontakt mig venligst på mail: katholm12@gmail.com.

På forhånd tak
E-mail:
Skrevet af Henrik Rasmussen, d. 09-07-2018
Hej Henning,

Iltsvind burde ikke være et problem i søen, da vandet skiftes jævnligt, og i samme omfang iltes grundet den naturlige strøm. Selv med ekstremt lav vandstand, som der er nu, bliver søen ikke påvirket på samme måde som fx Mariager fjord.
E-mail:
Skrevet af Henning nielsen, d. 09-06-2018
Hej, er der nogen der ved om der er ved at være problemer med iltsvind i søen.
E-mail:
Skrevet af Jan Olsen, d. 24-04-2018
Hejsa jeg har fundet en sort bundprop på vejen nede ved broen, jeg tager den med til vores generalforsamling på torsdag.