B.L.B. FORUM

Velkommen til Forum. Skriv et indlæg her på siden ved at klikke på den blå knap. B.L.B. forbeholder sig ret til at slette annoncer samt indlæg der kan virke anstødene.

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af henning nielsen, d. 26-05-2020
Fisker meget efter ål ved søen, der er utroligt mange brasener der render i snøren om natten, ret trælst, er der andre der oplever det samme,vh Henning
E-mail:
Skrevet af henning nielsen, d. 11-05-2020
så er der ål. har fanget 5 indtil videre, så ud med snøren
E-mail:
Skrevet af preben mortensen, d. 20-03-2020
Til henning Nielsen
jeg har været i kontakt med komunnen alle de træ der er fælde skal nok kom væk og noget for lov at ligge men pga alt det våde vejr længe er jorden så våd for de tunge maskiner mvh
E-mail:
Skrevet af henning nielsen, d. 20-03-2020
Lige et surt opstød

Endnu engang har kommunen fældet træer, der bare er røget i vandet, denne gang ude u det flade, det har resulteret i at endnu en fiskeplads fra land er ødelagt, der er efterhånden så mange der fisker fra land derovre, bla en masse udlændinge, syntes det er noget svineri at komunnen bare er ligeglade med hvor de træer ender, har selv ringet på komunen hvor de virker ret ligeglade, kan man ikke fra bestyrelsens side få gjort noget ved det, og tænker også på at få lavet nogle flere fiskepladser fra land, det er jo ikke alle der har båd, og der er mange gode pladser hvor der bare er groet fuldstændigt til eller er ødelagte af fældede træer. Mvh Henning, medlem siden 2005.
E-mail:
Skrevet af Henning Ballegaard, d. 03-03-2020

Med stor sorg kan jeg meddele jeg alle at
vores gamle formand Erik Rasmussen er sovet ind efter lang tids sygdom.
Æret være hang minde

E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Henning Nielsen, d. 01-01-2020
Godt nytår til alle i BLB, håber på en god sæson på og ved søen.
Knæk og Bræk.
E-mail:
Skrevet af Jørgen Smith, d. 25-09-2019
Vandt sidste gang :) Glæder mig til mange nye stunder med jer fiske tosser :)
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Lasse Lorenzen, d. 27-08-2019
Hejsa,

Jeg var afsted i lørdsags med ungerne og i nedpakningen glemte jeg desværre en 7” stang m. hjul i sivene (skal gerne give en detaljeret beskrivelse hvis det er) i den lave ende på nordsiden (ved den anden p-plads). Stangen har stor affektionsværdi for mig, så jeg håber at der er noget som har fundet den og kan hjælpe den hjem.

Tak.

Mvh: Lasse
E-mail:
Skrevet af Jesper Madsen, d. 23-06-2019
Hej alle sammen,

Jeg er nyt medlem i foreningen, og glæder mig til at møde jer på søen :-)

Jeg er på udkig efter en jolle (evt med elmotor), og tænkte jeg ville høre herinde om nogen af jer enten har én til salg, eller kender nogen som har?

Dertil vil jeg høre om jeg måske kan låne/leje en trailer til at afhente en jolle indenfor den nærmeste fremtid, såfremt jeg finder én der ikke har en trailer med i købet?

Afslutningsvis vil jeg høre om nogen har nogle tips til ting at være opmærksom på når man køber jolle - materiale, belægning/maling, udstyr? Jeg er nok mest til en jolle der er så tæt på vedligeholdelsesfri som muligt, selvom træjoller er super flotte :-)

På forhånd tak for hjælpen, og god søndag!

(Poster også denne besked på FB gruppen, svar evt der hvis det er nemmere)
E-mail:
Skrevet af Henning Nielsen, d. 02-06-2019
Lige et godt råd, vent lidt med at fiske i fladvandet, der er fyldt med brasener, der er så mange at de render ind i linerne konstant.
E-mail:
Skrevet af Jens Hasen, d. 25-05-2019
Vi var en flok gutter nede og fiske, fantastisk sted, vi kommer helt sikkert tilbage, Bygholm er også flot i naturen må man sige!
E-mail:
Skrevet af Jacob, d. 01-05-2019
Hej alle medfiskere håber virkelig i vil passe på vores gedder da flere er rigtig medtaget efter leg næsten alle vi har fået idag har rigtig mange skader
Så behandel den nænsomt
Mange fiske hilsen
Jacob wolff
E-mail:
Skrevet af preben, d. 20-12-2018
til Alen er bare at ta en tur rundt om søen så finder man en god plads
God jul samt nytår
E-mail:
Skrevet af Alen, d. 20-12-2018
Til Preben!
Jeg er en fisker hvilke passer på natur og forstå reglerne! Kan du evt sender en email til mig om bedste pladser til overnatning og god syn til vand! Samt god plads hvor er mest ro og ikke så mange mennesker hvilke løber/cykler/skrammer osv! På forånd tak! God jul samt nytår til dig og din familie!
E-mail:
Skrevet af preben, d. 19-12-2018
til Alen til Alen ja med go ro og orden og ikke på stie samt Afbrænding af bål, beskadigelse af træer og buske samt henkastning af affald

E-mail: