B.L.B. FORUM

Velkommen til Forum. Skriv et indlæg her på siden ved at klikke på den blå knap. B.L.B. forbeholder sig ret til at slette annoncer samt indlæg der kan virke anstødene.

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Troels Katholm, d. 20-07-2018
Hejsa.

Er der nogen der ligger inde med noget ekspertviden omkring reparation af en træbåd? Jeg har brug for lidt råd og vejledning. Kontakt mig venligst på mail: katholm12@gmail.com.

På forhånd tak
E-mail:
Skrevet af Henrik Rasmussen, d. 09-07-2018
Hej Henning,

Iltsvind burde ikke være et problem i søen, da vandet skiftes jævnligt, og i samme omfang iltes grundet den naturlige strøm. Selv med ekstremt lav vandstand, som der er nu, bliver søen ikke påvirket på samme måde som fx Mariager fjord.
E-mail:
Skrevet af Henning nielsen, d. 09-06-2018
Hej, er der nogen der ved om der er ved at være problemer med iltsvind i søen.
E-mail:
Skrevet af Jan Olsen, d. 24-04-2018
Hejsa jeg har fundet en sort bundprop på vejen nede ved broen, jeg tager den med til vores generalforsamling på torsdag.
Skrevet af Preben Mortensen, d. 26-03-2018

forårsmantra Lystfiskeren spurte regnormen hvornår har du sidst været i bad > regnormen svare for 2 min siden da du kaster mig i vandet
E-mail:
Skrevet af Jan Olsen, d. 22-03-2018
så nu nærmer første maj sig så det er med at få fart på, stænger skal tjekkes og hjulene skal smøres linerne skiftes fisketasken skal have vendt bunden op krogene tjekkes og måske udskiftes nye propper med lys elektrisk selvfølgelig moden skal jo følges overalt i huset flyder det med nylavede rig til gedder aborre ål ørreder sandarter både til nat og dag fiskeri båden skal skures og vaskes og poleres motor og batterier tjekkes lænsepumper renses du godeste gad vide om det hele nås, husk det er kun den krog der kommer i vandet der fanger noget.
Skrevet af Carsten Lund Nielsen, d. 09-02-2018
EFTERLYSNING!!
Natten til torsdag (den 09.02.18) har vi desværre haft besøg af udbudne gæster i Bygholm lystfisker og baadejer forening.
Vi har fået stjålet alle vores nye og fine ROBINIE træstolper (3 meter lange og 12x12 cm i bredden).
Stolperne er let genkendelige, da de er malet gule i enderne og der er boret 4 huller i hver stolpe.
Har du set dem? I såfald kan der tages kontakt til foreningsformand Preben Mortensen på tlf 28268788.
Oplysninger der kan føre til opklaringen af sagen eller fund af stolperne belønnes af foreningen.
Skulle tyven have fået en dårlig smag i munden, så er vedkommende velkommen til at aflevere det stjålne træ tilbage.
E-mail:
Skrevet af Jan Olsen, d. 02-02-2018
Halløjsa ser hamrende godt ud oppe ved åen godt gået, en fornøjelse at komme der nu også selv om man bare lige vil se om åen nu også løber den rigtige vej smiler.
E-mail:
Skrevet af Henning Nielsen, d. 20-12-2017
God Jul, og Godt Nytår til alle fra BLB.
E-mail:
Skrevet af Birgitte Flindt Møller, d. 15-09-2017
I Forbindelse med min far Christian Erik Flindt Møller´s bisættelse tirsdag d. 5. sep. vil jeg gerne takke B.L.B. for opmærksomheden.
Min far var en passioneret lystfisker og elskede sin gang i B.L.B. Så længe hans kræfter rakte, nød han især turene til søen om søndagene.
Venlig hilsen
Birgitte Flindt Møller
E-mail:
Skrevet af Henning Nielsen, d. 03-09-2017
Sandart bestanden må være rigtig god i søen, har den sidste uge fanget en 10-12 stykker, meget små, på omkring 15cm, fanget på orm, så bestanden ser lys ud,de blev selvfølgeligt forsigtigt genudsat.
E-mail:
Skrevet af henning nielsen, d. 30-08-2017
kontrolen bliver vist også hjemme i det gode vejr,har ik set en eneste kontrol derovre i 5 år.fisker stort set 20 dage pr måned efter ål, hvor er kontrollen,og kald mig en brokrøv eller hvad i vil,syntes sku bare det er lidt slapt
E-mail:
Skrevet af preben , d. 26-08-2017
Til henning Nielsen ja nu hvor det nu regne så manget kunne man bruge noget at tiden og så få kigget hjemmesiden godt og grundig igemmen og se så her så for man på siden >> Fiskekort / fredning se hvem der er Fiskeriopsyn i Bygholm Sø
Med venlig hilsen
E-mail:
Skrevet af henning nielsen, d. 25-08-2017
Hvem er fiskekontrol ved søen, så 2 udlændinge derovre forleden der tog ret små ål med hjem, påtalte det til dem, men de fattede ikke en skid, og fiskede bare videre,
E-mail:
Skrevet af Henning Nielsen, d. 14-05-2017
Preben, hvor skulle jeg vide det fra, det står jo ingen steder, men tak for oplysningen