0
Din kurv

Fastelavn er mit navn!

BLB afholdt søndag 11/2 fastelavnsfest for medlemmer med børn og børnebørn. 15 børn gav tønden tæsk så splinterne truede med at smadre glasset i udstillingen. Faktisk gik de så hårdt til den, at en deltager for andet år i træk brækkede køllen. Det fandt dommeren så imponerende at de senere blev præmieret.

Men det var også en perlerække af helte og prinsesser, der var på besøg på Kystens Perle søndag eftermiddag. Grinchen, Captain Amerika og Spiderman var smukt flankeret af prinsesser fra nær og fjern.

Selvom superheltene slog til tønden så både ansvarlig for hus og havn blev bekymrede for inventaret, så var det prinsesserne der løb med sejren. Mindste prinsesse slog bunden ud på tønden så karameller fyldte gulvtæppet. Hun kunne herefter lade sig krone som dagens dronning. Kun få slag efter kunne den største prinsesse slå tønden helt ned og lade sig krone som dagens konge.

Efter endt tøndeslagning faldt roen på både børn og voksne og der blev hygget med røde pølser og fastelavnsboller. Der var naturligvis også en godtepose med fastelavnsris til alle deltagere.

Skriv et svar