0
Din kurv

Maraton Åle, Sandart og Ørredkonkurrence.

Årets første Maraton løb af stablen 10-11 Juni. Trods flot solskinsvejr blæste der en frisk vind direkte fra øst, og flere af de 19 deltagere, tog tidligt ud for at søge læ i vigene.
Aftenen var ikke mange timer gammel før første Sandart lod sig lokke. Selvom det naturligt nok var en stor glæde for fangeren, så var det også en forløsning, da der ikke blev fanget sandart til vores maraton sidste år. I løbet af aftenen kom blev der fanget endnu en sandart og vi håber det betyder en god sandart sæson i BLB.
Vinder af Sandart konkurrencen blev Jacob Wolff med en sandart på 3460g og 71 cm, på andenpladsen kom Kasper Hauerberg med en sandart på 2900g og 72cm.
Da mørket faldt på vågnede ålene sammen med flagermusene. Og de var rigtigt i hopla. En sammentælling søndag morgen viste at der var fanget over 40 ål. Helt fantastisk resultat og det vidner om, at vores udsætninger betaler sig. Mange af de fangede ål lå omkring 400gr og det var et tæt top 3.
Vinder af ålekonkurrencen blev Jan Olsen med 480g og 65cm, nr 2 Anders Ramsing med 440g og 57Cm, nr 3 Michael Hansen med 400g og 55 cm.
Stort tillykke til vinderne og tusind tak for opbakning og fremmøde.

Skriv et svar