0
Din kurv

Put & take tur i solskin.

20/5 afholdte BLB Put&take tur til Skellerup P&T. Vi havde lejet en af søerne og der var tydeligvis lukket godt med fisk ud. 21 forventningsfulde lystfiskere startede med rundstykker ved bålhytten imens ejeren orienterede om søens dybde og indrømmede at 20grader om dagen og 0 om natten, nok ville gøre det lidt svært. Og det blev det i den grad!

Næsten som vanligt lagde Kim Winther ud med en fisk på flue. Herefter kunne måtte de fleste nøjes med små nap og synet af de mange fisk der sprang. Carsten Lund listede dog til vandet og overlistede hurtigt en flot ørred. Den trak dog det længste strå da den ved afkrogning pludselig slog sig ud af nettet og tilbage i baljen. Og til trods for et dykspring som Peter Schmeichel ikke kunne gøre efter måtte Carsten se fisken svømme ud igen.

Utålmodighed begyndte at indtræffe og flere begyndte at fiske efter de smukke sol Aborrer som gik langs kanten. Imens synes Jan Olsen det kunne være rart at fange en fisk så han rejste sig og fangede i 2 kast dagens 2 største fisk. Det gav dog alle mand lidt håb inden middagspause.

Grillen blev tændt og vi nød grillpølser imens der blev delt tips og tricks.

Efter pausen lykkedes det både Michael Hansen, Egon Kæmsgaard og Lars Madsen at overliste en af de dovne ørreder. Sidstnævnte helt inde i kanten imens han fiskede efter Sol Aborrer.

Ialt blev der således landet 6 (næsten 7) ørreder på denne varme, flotte men svære fiskedag. Humøret var højt og alle nød en skøn dag i flotte omgivelser.

Dagens resultat:

  1. Jan Olsen Ørred 2.700gr og 57cm
  2. Michael Hansen ørred 1.890gr og 52cm
  3. Kim Winther ørred 1.190gr og 50

Tusind tak til alle deltagere for en skøn dag.

Skriv et svar