0
Din kurv

Sejlads på Bygholm Sø

Hej Alle

Vi har fået en unik mulighed😃 for at vise vores helt fantastiske sø og et af Horsens’ kønneste udeområder frem. Ligeledes vores område omkring kystens perle og vores lille forening. Derfor håber jeg på din hjælp til at få belyst problematikken omkring den tiltagende grøde i søen og få sat fokus på de problematikker det giver i foreningslivet – både for b.l.b og roklubben.

De problematikker jeg ser:

– Søens biologisk tilstand – Beplantningen i søen🌿🌿🌿

– Tilsanding i søen

Jeg har fået tilsagn fra borgmester Peter Sørensen og folketingsmedlem Thomas Monberg om deltagelse i arrangementet der er for socialdemokratiet i Horsens.

Jeg håber, du vil låne din private båd🛶 ud🙌 til en sejltur på søen🚣, således de kan opleve problematikkerne🤯🤯 med grøden på nærmeste hånd. Hvis du ikke vil låne din båd ud, er der også mulighed for at du selv er kaptain. Alle der låner både ud eller sejler sin båd er der fuld forplejning🥪🍻 til på dagen.

Jeg ved godt ikke alle stemmer på liste A, men dette er en fantastisk mulighed for at fremvise søen – i en periode hvor grøden er allerværst – som vi ikke bør overse. Dette kan give en førstehåndsoplevelse så der forhåbentlig kan blive sat politisk fokus på søen, som vi alle har efterspurgt de seneste år.

Datoen for arrangementet er d. 18/8-24 fra kl. 10.00 – 15.00

Jeg håber virkelig du har lyst til at hjælpe.

Mvh Per Kvist

Tilmelding gives til Per Kvist, tlf. 258 51 258 eller Godtkvist@gmail.com

Kort om arrangementet:

Deltagere møder ved kystens perle kl. 10.00 hvor der sejles ud. De vil blive guidet af blandt andet mig i hvordan man kommer sikkert fra havnen. Herefter ror de op til fladvandet, hvor der står en nydelig ung dame og udleverer sandwich og drikkevarer.🥪🥤🍻, Herefter roes🚣 tilbage til havnen.

Alle er blevet orienteret omkring det lovpligtige statskort ‍📋og hvordan man køber dagskort 📖hvis de ønsker at fiske🐟🎣🎣🎣.

Roklubben er 💯med os i denne sag og har lovet at stille med alle de redningsveste der skal bruges på dagen.

Skriv et svar