0
Din kurv

Storfanger aften 2024

Storfanger aften er en tradition hvor BLB hylder sidste sæsons storfangere samt de medlemmer der har gjort en ekstra ordinær indsats for klubben gennem sæsonen. Således ingen undtagelse i 2024 hvor bestyrelsen havde samlet vindere af årspokaler for sidste sæson, vindere af konkurrencer på søen, fiskeriopsynsmænd, fanebærer, æresmedlem og flere medlemmer som havde gjort en ekstra ordinær indsats.

Enkelte medlemmer kunne dog påtage sig flere af disse titler, og formanden understregede også taknemmeligheden i, at vi har en særdeles aktiv foreningen, både når der fiskes og arbejdes.

Aftenens hovedpersoner:

Alle medlemmer der modtog præmie eller anerkendelse på aftenen samlet ved søen.

Jan Olsen fangede den største Gedde i sidste sæson.

Jacob Wolff blev hyldet for både største ål og største Sandart. Han har nu fanget største Sandart 3 år i træk!

Jonas Hauerberg fangede sæsonens største Aborre.

Per Kvist modtog Fiduspokalen for ekstraordinær indsats. Per har arrangeret en tur med politikere på søen senere på sommeren for at sætte fokus på grødetilstanden. Bestyrelsen opfordrer til at bådejere tilslutter sig arrangementet. Herudover vandt Per vores Havturs pokal til ejendom da han har vundet den 3 ture i træk.

Kim Winther vandt vores Å/Put&Take turs pokal til ejendom ved ialt at have vundet den 5 gange.

Klubben har egen badeklub for medlemmer der “ufrivilligt” har været i baljen. I år er der kommet 2 nye til. Bent Sørensen var tilstede på aftenen og fik derfor overrakt sit håndklæde og badeand. Han illustrerer her hvor dybt der er i havnen.

Skriv et svar