0
Din kurv

Storfangeraften 2023

BLB afholdte 16/6 sin traditionsrige storfangeraften, hvor medlemmer der har gjort en ekstra indsats i årets løb, samt årets storfangere hyldes. Storfangere bliver de medlemmer der fanger årets største fisk af hver art, samt konkurrence vindere fra klubbens konkurrencer. En aften med hyldest, hygge og velmente smådrillerier, tilsat noget godt mad og drikke fra Kystens Perle. Storfangeraften er for mange præcis hvad BLB drejer sig om – kammeratskab og fælleskab om vores hobby.

Det lykkedes at få alle storfangere samlet til et foto. En mindre flok som skyldes at flere af dem har vundet både konkurrencer og største fisk i løbet af året.

Torben Nørtoft fik overrakt Fiduspokalen for altid at stille op når der var brug for det. Som formanden udtrykte det ” Torben er BLB mand til fingerspidserne”.

Martin Mortensen blev hyldet for årets største Gedde som han fangede allerede til forårs konkurrencen som han dermed også vandt.

Jonas Hauerberg blev hyldet for årets største ål, som blev fanget en Juni aften i 2022. Jonas er en dygtig ålefisker og har allerede i år, fanget flere ål lige under de 750gr som de mindst skal veje i konkurrencen.

Jacob Wolff blev hyldet for både årets største Aborre og årets største Sandart. Han fangede faktisk de 2 største sandarter sidste år. Jacob er desuden næsten altid at finde på præmieskamlen til klubbens konkurrencer. Han fører pt. dette års konkurrence om største sandart.

Bestyrelsen takker for en hyggelig aften og ønsker endnu engang storfangere tillykke og takker de mange frivillige der har stillet op til opgaverne i årets løb.

Skriv et svar