0
Din kurv

Velkommen til jubilæums året.

Midnat markerede afslutningen på sæson 89 i BLB. En sæson som bød på et flot fiskeri efter Gedde og Ål imens Aborre og Ørred var noget skuffende.

Årets største fisk fra Bygholm sø:

  • Gedde på 8900gr fanget af Jan Olsen
  • Sandart på 3460gr fanget af Jacob Wolff
  • Ål på 920gr fanget af Jacob Wolff
  • Aborre på 600gr fanget af Jonas Hauerberg

Storfangerne hyldes sædvanligvis, sammen med konkurrence vindere og medlemmer der har gjort en ekstraordinær indsats, på vores storfanger aften 14. Juni.

Imens fiskeriet og søen får en pause i marts og April. kan vi begynde at se frem til sæson 90. Jubilæumsår betyder altid noget særligt i BLB og dette jubilæum er ikke en undtagelse. Bestyrelsen kan således løfte sløret for det vi ser ind i af aktiviteter i forbindelse med jubilæet.

Fra sæsonstart og frem til Oktober vil der køre en måneds konkurrence for største fisk i arterne Gedde, Aborre, Sandart, ørred og ål.

Der fremstilles en BLB jubilæums Gin som kan købes af medlemmer og besøgende på Kystens Perle til minde om vores 90 års jubilæum.

Der afholdes en reception 18 oktober på Kystens Perle for medlemmer, klubber, og andre der har samarbejde med BLB.

Der afholdes jubilæumsfest for medlemmer og ledsager 19/10 på Amalielund Mad. Aftenen vil bestå af 3 retters menú, øl, vand og vin ad libitum ledsaget af levende musik og mulighed for at ryste træbenet.

Der kommer meget mere information løbende om de enkelte arrangementer og udover de jubilæumsrelaterede arrangementer afholder vi naturligvis ture og konkurrencer som sædvanligt.

Vi i bestyrelsen glæder os rigtig meget til sæson 90 og håber at se rigtigt mange medlemmer til arrangementerne.

Skriv et svar